Join our team – Commercieel Medewerker Binnendienst (32/40 uur)

Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende commerciële baan in de voedingsmiddelenindustrie?

Ja? dan zijn we op zoek naar jou!

 

Wat we eten, wanneer we eten en hoeveel we eten… dat is een wereld van verschil met 20 jaar geleden. De ontwikkeling van de levensmiddelenindustrie verandert ons voedingspatroon continu en niet altijd op een positieve manier. Wat nooit veranderde, is dat smaak altijd van groot belang is. En ook hierin was de ontwikkeling niet altijd positief, wist je bijvoorbeeld dat 85% van de Nederlanders meer zout eet dan de aanbevolen hoeveelheid (Bron: RIVM)? Tijd voor een smakelijk, gezond en duurzaam tegengeluid!

 

Wat ga je doen

Als Commercieel Medewerker Binnendienst draag jij, als onderdeel van het salesteam, bij aan het ondersteunen van voedingsmiddelenbedrijven en hun leveranciers om smaak te stimuleren en gezondheid  te bevorderen. En dat allemaal dankzij de ondersteuning van onze unieke natuurlijke smaakversterkers, gemaakt van niets meer dan champignons.

 

Na een gedegen inwerkperiode ondersteun je verkoop op administratief en commercieel gebied en heb je veelvuldig klantcontact inzake monsteraanvragen, offertes, afzetverwachtingen, klachten en documentatie. Daarnaast heb je contact met de andere afdelingen binnen de organisatie en de productiebedrijven over operationele zaken zoals te leveren orders, begeleidende documentatie en producten. Je bent breed georiënteerd en op de hoogte van wat er speelt bij klanten en zorgt voor vastlegging en opvolging van commerciële afspraken met klanten). Je hebt een initiërende rol om zaken rondom de sales desk slimmer te organiseren en een signalerende rol om kansen te zien en mee te helpen verzilveren. Kortom je bent onze spin in het web!

 

Onze klanten zijn internationaal en verspreidt over 35 landen. Van grote spelers tot kleine lokale voedingsproducenten. Van Azië tot Zuid-Amerika en van soepen, sauzen, seasonings tot kant- en klaar maaltijden; ons klantenbestand is divers en uitdagend. Jij hebt dagelijks contact met de klanten en vertegenwoordigt de wensen en behoeften van de klant zowel intern binnen Scelta Inside als naar onze leveranciers en fabrieken. Als organisatie bieden wij een 100% natuurlijke oplossing voor voeding, als Commercieel Medewerker zorg jij voor 100% natuurlijk relatiemanagement.

 

Alhoewel bovenstaande taken een groot deel van je werkdag in beslag nemen, is er altijd tijd om samen met je collega's nieuwe recepturen voor klanten door te nemen en proeven we regelmatig nieuwe smaken en gerechten. Wij staan voor gezond, duurzaam en experimenteren. Gezamenlijk proeven en beoordelen hoort daarbij.

 

Wie zijn wij

Scelta Inside is een klein team van waarin verkoop, applicatie technologie en marketing nauw samenwerken. Wij helpen productontwikkelaars en voedingsproducenten een verscheidenheid aan heerlijk smakende producten te maken. Onze unieke natuurlijke smaakversterkers op basis van umami zijn allemaal gemaakt van champignons.

 

We werken samen met (en zitten in hetzelfde gebouw als) Scelta Mushrooms BV, ons zusterbedrijf en een van de grootste spelers in de wereld op het gebied van champignonverwerking. Zij zijn internationaal actief rond de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van champignonproducten. Met de collega’s van Scelta Mushrooms doen we onderling veel samen, o.a. lunchen, de jaarlijkse BBQ en sportmomenten.

 

Wat mag je van ons verwachten

Een plek waar jouw liefde voor koken en voeding samenkomt met gezondheid, internationale culturen en commercie. Wij zijn een informele organisatie met een Limburgs sausje: hands on en met een no-nonsens mentaliteit.

 

Bij Scelta Inside zijn wij een team van tien. Niet verrassend dus dat onze communicatielijnen kort en persoonlijk zijn. Iedereen is zeer betrokken en we dagen elkaar uit om continu zelf manieren en methoden te bedenken om onze klanten nog beter te bedienen.

 

Verder kan je rekenen op:

 • een uitdagende baan voor 32 of 40 uur per week
 • een jaarcontract en bij een wederzijdse klik wordt dit een vast dienstverband
 • een salaris tussen de € 2500,- en € 4500,- bruto per maand (bij 40 uur) passend bij jouw kennis en ervaring.
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. 30 verlofdagen, opleidingsmogelijkheden, goede reiskostenvergoeding, pensioen en eindejaarsuitkering
 • laptop en mobiele telefoon waar je ook privé gebruik van mag maken
 • vrijheid voor eigen inbreng waar ook echt naar wordt geluisterd
 • een afwisselende baan met een grote verantwoordelijkheid en een breed takenpakket in een op de toekomst gerichte organisatie met een informele werksfeer. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk, hier maken wij graag plannen over
 • uitstekende nieuwe werkomgeving, af en toe thuis werken is in overleg mogelijk.

 

Wat verwachten wij van jou

Een energieke en proactieve medewerker die achter ons product staat
en oprecht betrokken is bij de wereld van (gezonde) voeding.

Je bent nauwkeurig en gestructureerd in je werk en hebt oog voor service en commercie.
Meedenken, experimenteren, organiseren en doen, deze woorden passen bij jou.

Ben je net afgestudeerd of heb je één of twee jaar werkervaring?
Ook dan komen we graag met jou in contact!

 

Daarnaast:

 • heb je een afgeronde HBO of academische opleiding in de commerciële of vergelijkbare richting.
 • spreek en schrijf je Nederlands en Engels op goed niveau. Duits en Frans is een pré.
 • heb jij ervaring met Microsoft Office , Exact Globe en CRM pakket e-Synergy en/of veel affiniteit met software systemen/digitale gegevensverwerking.
 • ben jij communicatief en sociaal vaardig. Jij bent tenslotte dé gesprekspartner voor onze klanten.

 

 

Is dit de vacature waar je naar op zoek bent? Top!

Laat het ons weten door vóór 15 september a.s. jouw motivatie en CV naar
vacature@sceltamushrooms.com te sturen t.a.v. Bart Bakker.

 

Heb je vragen over de vacature of over werken bij Scelta Inside?
Neem dan contact op met Rico Lansbergen, International Sales Manager, tel 06-19 55 46 52

Hij helpt je graag verder!

 

Website: www.sceltainside.com

Locatie: Venlo